Koen van Alst

Planoloog

Flexibele planoloog met focus op het proces.

Meer over Koen

In 2023 heb ik mijn bacheloropleiding Vastgoed & Makelaardij (Vastgoedkunde) aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven succesvol afgerond. Een brede opleiding met vakken als vastgoedkunde, bouwkunde, planologie en stedenbouw maar ook omgevingsrecht.

Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn sterke affiniteit met recht en planologie. Daarnaast heb ik een minor Circulaire Economie gevolgd in Eindhoven waar ik veel heb geleerd over duurzaamheid en hoe dit te implementeren binnen organisaties. Ik ben gefascineerd door het gehele proces van het opstellen van ruimtelijke plannen en alle aspecten die hierbij komen kijken. Ik vind het dan ook heel fijn om nu bij BOO aan de slag te mogen om alle opgedane kennis in de praktijk te brengen. Door onze integrale aanpak van projecten werken we vanuit diverse disciplines met elkaar samen aan ruimtelijke plannen en ontwerpen, daar kijk ik erg naar uit.

Ik ben een toegewijde en gedreven collega die graag samenwerkt om tot de beste resultaten te komen, dat komt denk ik wel goed bij BOO.

 

Je behaalt het beste resultaat door samen te werken vanuit verschillende vakdisciplines.

Ontmoet de rest van het team BOO

Jouw idee verdient de beste realisatie. Laten we samen iets bijzonders creƫren voor de omgeving.