Joppe Maarse

Planoloog

Gedreven adviseur die complexe vraagstukken met een grote glimlach aanpakt.

Meer over Joppe

In Leeuwarden heb ik de opleiding Management van de leefomgeving afgerond. Na deze brede opleiding ben ik in 2023 gestart aan de deeltijd opleiding Master of urban and area development in Utrecht met als doel mij verder te verdiepen in de gebiedsontwikkeling.

Eén van de uitdagingen om mee aan de slag te gaan is voor mij het mogelijk maken van complexe ruimtelijke ontwikkelingen. Van kleinschalige vergroeningsprojecten op straatniveau tot een adaptieve herontwikkeling van een wijk, beide pak ik met veel plezier op. Met de 3-30-300 regel* in het achterhoofd kan ik mij geen betere werkomgeving wensen dan ons kantoor aan de rand van Arnhem.

Ik ben een echt buitenmens, wanneer ik niet aan het werk ben vind je mij bij voorkeur buiten wandelend, klussend of op het rugbyveld.

*De 3-30-300 regel: mensen moeten minimaal 3 bomen kunnen zien vanuit huis/kantoor, een wijk moet voor minimaal 30% uit bladerdek bestaan, en er dient een maximale afstand van 300 meter tot een park of groene ruimte te gelden.

 

Positief bijdragen aan een almaar ontwikkelende leefomgeving

Ontmoet de rest van het team BOO

Jouw idee verdient de beste realisatie. Laten we samen iets bijzonders creëren voor de omgeving.