Giedo Pouwels

Stedenbouwkundig ontwerper

Creatief ontwerper van innovatieve stedenbouw oplossingen.

Meer over Giedo

Na mijn MBO studie Middenkaderfunctionaris Verkeer en stedenbouw, waar het accent lag op het ontwerpen van een duurzame en toekomstbestendige openbare ruimte, heb ik de HBO studie Built Environment – Urban Design gevolgd. Een studie gericht op het bedenken van duurzame en innovatieve oplossingen voor ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken. Naast strategisch leren denken en het goed ontwerpen van aantrekkelijke  steden was er veel aandacht voor het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht en creativiteit.

Als ik terugkijk naar mijn jeugd ben ik altijd bezig geweest met het bouwen van steden en dorpen, zowel met bouwstenen als digitale spellen. Tijdens vakanties en reizen had ik er altijd al oog voor hoe steden en de leefomgeving zijn ontworpen. Ik ben een creatief en leergierig persoon die graag werkt in teamverband. Bij BOO voel ik mij thuis door de informele werksfeer en de integrale aanpak van projecten spreekt mij aan. Ik kijk er dan ook naar uit om deel uit te maken van het ontwerpteam van BOO en samen te werken aan mooie projecten.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn vrienden of familie en sport ik regelmatig. Verder heb ik nog een (kleine) verzameling aan Lego huizen:)

Werken aan projecten die een positieve impact hebben op de leefomgeving!

Ontmoet de rest van het team BOO

Jouw idee verdient de beste realisatie. Laten we samen iets bijzonders creëren voor de omgeving.