Werken bij BOO

Werken in een inspirerende omgeving en deel uitmaken van een enthousiast team dat op geheel eigen wijze vakmanschap levert? Dat is werken bij Buro Ontwerp & Omgeving!

Door groei en ons dynamische karakter zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die onze onderneming komen versterken. Ook staan onze deuren wijd open voor jonge mensen met veel talent maar weinig werkervaring die op zoek zijn naar een kans om zich duurzaam te ontwikkelen. Interesse? Bekijk dan onze actuele vacatures of informeer naar onze leer- en stagemogelijkheden.

Door groei en ons dynamische karakter zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die onze onderneming komen versterken. Ook staan onze deuren wijd open voor jonge mensen met veel talent maar weinig werkervaring die op zoek zijn naar een kans om zich duurzaam te ontwikkelen. Interesse? Bekijk de vacatures.

Vacatures

Richting

Expertise

Stedenbouwkundige / landschapsontwerper

Ruimtelijk ontwerp

Stedenbouw en landschap

Specialist stedelijk water

Stedelijke ontwikkeling

Water(bergings)opgaven

Senior planoloog

Gebiedsontwikkeling

Projectmanagement en planvorming

Planoloog

Gebiedsontwikkeling

Planvorming

Adviseur geluid

Gebiedsontwikkeling

Akoestiek, geur, lucht

Projectmanager

Ruimtelijke ontwikkeling

Project- en procesmanagement

Ontmoet team BOO

Ons integrale team bestaat uit verschillende vakdisciplines, waaronder milieukunde, planologie, stedenbouw, landschapsarchitectuur, water en civiele techniek