Team | 29 februari 2024

Maak kennis met onze nieuwe stagiairs

Maak kennis met onze nieuwe stagiairs

De jeugd heeft de toekomst. Daarom zijn we blij te melden dat het team van BOO is versterkt met Rik Stalman, stagiair planologie, en Jip Buddingh, stagiair water en milieu.

Rik studeert aan de Saxion Hogeschool in Deventer, waar hij derdejaars student Ruimtelijke Ordening & Planologie (ROP) is. Rik heeft tijdens zijn opleiding al opdrachten uitgevoerd voor de gemeente Deventer, woningcorporatie De Goede Woning en duurzaamheidslectoraat Deventer. Bij ons leert hij meer over de dagelijkse praktijk van een planoloog.

Jip volgt momenteel het laatste jaar van de opleiding Land- & Watermanagement aan Hogeschool van Hall Larenstein. Tijdens een eerdere stage bij Rijkswaterstaat West-Nederland noord onderzocht zij de mogelijkheden van zonne- en windenergie langs de rijkswegen. Jips afstudeeropdracht zal gaan over woningbouwlocatie ‘t Beggelder in Dinxperlo.

Wil je meer weten over onze enthousiaste stagiaires, of over onze andere teamleden? Bezoek onze gloednieuwe website en maak kennis met team BOO!

Meer weten over dit nieuws item?

Jeffrey van Luttikhuizen

Jeffrey van Luttikhuizen vertelt je er graag meer over

Meer nieuws lezen?

Deel dit nieuws via: