Nieuws | 1 maart 2024

BOO bestaat 10 jaar 🥳🎉

BOO bestaat 10 jaar 🥳🎉

Het zal je misschien niet ontgaan zijn: wij zijn jarig! Buro Ontwerp en Omgeving bestaat 10 jaar. In een periode van grote veranderingen in de ruimtelijke ordening hebben wij ons ontwikkeld van kleine, startende club naar een gevestigde naam en vertrouwde, ambitieuze adviseur.

Het lijkt een korte periode, maar in 10 jaar tijd is er in onze wereld van de ruimtelijke ordening veel veranderd. Er was 10 jaar geleden nog sprake van krimp. Woningbouw was eigenlijk niet langer nodig, zeker niet in regio’s als de Achterhoek. Bouwen met het oog op een veranderend klimaat was er nog niet bij. Klimaatverandering was zelfs nog een controversiële term. De Omgevingswet bleef er maar aan komen…

Bij BOO zijn we het er vanaf het begin over eens geweest dat goede ruimtelijke ordening toekomstbestendig moet zijn en dus rekening moet houden met een veranderend klimaat en andere, maatschappelijke veranderingen. Vanaf het begin was het bedenken en ontwerpen van gewetensvolle plannen ons doel. We willen met onze plannen Nederland stukje voor stukje mooier en toekomstbestendiger te maken.

Aan het einde van het eerste decennium kijken we tevreden achterom en vol ambitie vooruit. Van de start met z’n vieren zijn we inmiddels doorgegroeid naar een bekend bureau in ons werkveld, met ruim 20 ambitieuze specialisten en adviseurs. We verwachten de komende jaren nog flink door te groeien en veel mooie, gewetensvolle plannen en ontwerpen te maken. We bedanken onze opdrachtgevers van harte voor het vertrouwen dat zij vanaf het begin in ons hebben gesteld en kijken uit naar mooie nieuwe samenwerkingen!

Meer weten over dit nieuws item?

Jeffrey van Luttikhuizen

Jeffrey van Luttikhuizen vertelt je er graag meer over

Meer nieuws lezen?

Deel dit nieuws via: